قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۱۰/۲۲ - ۱۵:۱۳

ترکیه: بعد از نابودی داعش درباره حضور در عراق مذاکره می‌کنیم

وزیر دفاع ترکیه از لزوم ادامه حضور نیروهای این کشور در موصل تا پاکسازی منطقه از وجود نیروهای داعش خبر داد.

 ترکیه: بعد از نابودی داعش درباره حضور در عراق مذاکره می‌کنیم

به گزارش سراج24،  به نقل از رویترز، وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد که این کشور پس از پاکسازی کمپ بعشیقه در نزدیکی موصل از وجود گروه داعش درباره ادامه حضور نیروهای ترکیه‌ای با دولت عراق گفتگو خواهد کرد.

فکری ایشیک، وزیر دفاع ترکیه به خبرنگاران در شرق آنکارا گفت: ترکیه به تمامیت ارضی و اتحاد عراق احترام می‌گذارد و حضور نیروهای ما در بعشیقه نه یک انتخاب بلکه ضرورت است.

وی در ادامه گفت که نیروهای ترکیه‌ای در یک عملیات موفقیت آمیز بیش از 700 شبه‌نظامی داعش را به هلاکت رسانده‌اند.

سخنان وزیر دفاع ترکیه از ضرورت ادامه حضور نظامیان کشورش در عراق در حالی است که هفته گذشته بن علی یلدریم نخست وزیر ترکیه به بغداد سفر کرد و با مقامات عراق دیدار و گفتگو داشت و در همین حال، حیدر العبادی نخست وزیر عراق از توافق کشورش با ترکیه به منظور خروج کامل نیروهای ترک از عراق خبر داده بود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••